Wallpaper Zračna luka Split - Tučepi
logo

Zračna luka Split - Tučepi

Slični popularni transferi:

do Baška Voda
do Baška Voda

Privatni transfer od Zračne luke Split do Tučepa

Prijevoz od Zračne luke Split do Tučepa

Najbolji način da posjetite Tučepe jest da rezervirate privatni transfer od Zračne luke Split do Tučepa.

Tvrtka MaciTours hrvatska je prijevoznička tvrtka koja nudi najbolji omjer cijene i kvalitete za privatni prijevoz. Tvrtka MaciTours ima na raspologanju niz luksuznih i najsuvremenijih vozila koja će vaš prijevoz učini što ugodnijim.

Tučepi su od Zračne luke Split udaljeni nekih 110 km, a prijevoz do grada traje 1h30min.

Cijene prijevoza od Zračne luke Split do Tučepa počinju od 90 eura (cijena je po vozilu, ne po osobi).

Ukoliko Vam treba privatni transfer do neke druge destinacije na makarskoj rivijeri, možete također pogledati naše druge ponude:

Privatni transfer od Zračne luke Split do Brela,

Privatni transfer od Zračne luke Split do Baške Vode,

Privatni transfer od Zračne luke Split do Podgore,

Privatni transfer od Zračne luke Split do Makarske.

Kako doći od Zračne luke Split do Tučepa?

Svako ljeto prije dolaska u Hrvatsku vjerojatno se pitate „Kako doći od Zračne luke Split do Tučepa". Mi ćemo Vam odma kazati da imamo najjednostavnije i najbrže rješenje za taj problem. Vaša obveza je jedino da rezervirate privatni transfer od Zračne luke Split do Tučepa. Nakon uspješne rezervacije u manje od jedne minute, ništa više se ne trebate briniti.

Svi znamo da privatni transfer nije jedina opcija kako doći u Tučepe. Postoji i autobus kojim će vam trebati otprilike 60 minuta duže, a razlika u cijeni neće bit velika. Autobusna karta se kreće od 100-150kn. Drugi način za doći do Tučepa je vožnja taksijem od Zračne luke Split. U tom slučaju nikad ne znate koliko će Vas to koštati, koje vozilo ćete dobiti...

Nekoliko činjenica o Tučepima

Tučepi su mali grad i općina u Splitsko-dalmatinskoj županiji i nalaze se na jadranskoj obali, poznatoj kao Makarska rivijera, nekih 5 km jugoistočno od Makarske,

Ime grada vjerojatno potječe od stare ilirske riječi koja znači selo na izvoru, budući da područje ima mnogo prirodnih izvora, pa stogaa i mnoge terasaste vrtove, vinograde i maslinike.

Postoji mjesna narodna legenda, prema kojoj je ovdje pokopan mletački dužd Pietro I Candiano, koji je poginuo 887. godine u bitki protiv hrvatskog plemena Neretvana, koji su porazili mletačku mornaricu kod Makarske, nakon čega su Mlečani sklopili ugovor s knezom Branimirom 888. godine, pristavši plaćati danak hrvatskim vladarima za pravo plovidbe i nesmetane trgovine po Jadranu, kojeg su se morali pridržavati do kraja 10. stoljeća.

Tučepi su jedno od najljepših i najpoznatijih mjesta za odmor na Jadranu s mnogim hotelima i obiteljskim kućama koji nude raznolik smještaj.

Ističe se najljepšom i najdužom šljunčanom plažom Makarske rivijere, kao i prekrasnom borovom šumom, maslinicima, luksuznim hotelima, prekrasnim kućama i sportskim terenima.

Domaći specijaliteti poslužuju se kako u velikim restoranima, tako i u slikovitim malim obiteljskim restoranima.

Tućepi

Tućepi

PayWay logo
Maestro logo
MasterCard logo
Visa logo