Wallpaper Zračna luka Split - Marina Agana
logo

Zračna luka Split - Marina Agana

Slični popularni transferi:

do Marina Baotić
do Marina Baotić

Privatni transfer od Zračne luke Split do Marine Agana

Najbolji način da dođete od Zračne luke Split do Marine Agana jest da rezervirate privatni transfer od zračne luke Split do Marine Agana.

Tvrtka MaciTours hrvatska je prijevoznička tvrtka koja nudi najbolje cijene za privatni prijevoz minikombijem. Tvrtka MaciTours ima na raspologanju niz luksuznih i najsuvremenijih vozila koja će vaš prijevoz učini što ugodnijim.

Marina Agana udaljenaa je od splitske zračne luke nekih 19 km, a prijevoz traje oko 20 minuta.

Kako doći od Zračne luke Split do Marine Agana?

Ukoliko ne želite razmišljati o tome „Kako doći od Zračne luke Split do Marine Agana" predlažemo da rezervirate unaprijed privatni transfer od Zračne luke Split do Marine Agana. Međutim, postoje i druge opcije poput autobusa, taksija...

Nekoliko činjenica o Marini Agana

Marina Agana ima 134 veza u moru za plovila do 25 m te 70 mjesta na kopnu za plovila do 22 m, potpuno opremljenih priključcima na za struju i vodu.

Marina nudi cjelodnevni nadzor uz pomoć nadzornih kamera, besplatan internet, sanitarne čvorove, praonicu rublja, opremu za prihvat svih vrsta otpada, parkiralište,dječje igralište i sprave za vježbanje na otvorenom, kao i najam i kupoprodaju plovila.

Marina ima i servisno područje koje nudi usluge dizanja i spuštanja plovila, zatim popravke elektronike, motora, trupa broda, usluge čišćenja i održavanja, rigging i razne druge usluge.

Marina Agana

Marina Agana

PayWay logo
Maestro logo
MasterCard logo
Visa logo