Wallpaper Zračna luka Split - Marina Split
logo

Zračna luka Split - Marina Split

Slični popularni transferi:

do Marina Agana
do Marina Agana

Privatni transfer od Zračneluke Split do ACI Marine Split

Najbolji način da dođete od Zračne lukeSplit do ACI Marine Split jest da rezervirate privatni transfer od splitske zračne luke do ACI Marine Split.

Tvrkta MaciTours hrvatska je prijevoznička tvrtka koja nudi najbolje cijene za privatni prijevoz minikombijem. Tvrtka MaciTours ima na raspologanju niz luksuznih i najsuvremenijih vozila koja će vaš prijevoz učini što ugodnijim.

ACI Marine Split udaljena je od splitske zračne luke nekih 20 km, a prijevoz traje oko 30 minuta.

Kako doći od Zračne luke Split do ACI Marine Split?

Ukoliko ne želite razmišljati o tome „Kako doći od Zračne luke Split do ACI Marine Split" predlažemo da rezervirate unaprijed privatni transfer od Zračne luke Split do ACI Marine Split. Međutim, postoje i druge opcije poput autobusa, taksija...

Nekoliko činjenica o ACI Marini Split

ACI Marina Split smještena je na splitskom poluotoku, pored pristaništa dvaju jedriličarskih klubova i zaštićena čvrstim kamenim lukobranom od južnih vjetrova i mora, s kojeg se pruža prekrasan pogled na Split i Dioklecijanovu palaču, staro središte grada,zboh koje je Split najpoznatiji.

Marina se zapravo nalazi na mjestu gdje počinje splitski lungomare, najduža i zasigurno jedna od najljepših šetnica na Jadranu.

ACI Marina Split nagrađena je 2017. godine 2. mjestom u kategoriji najbolje srednje marine na Jadranu te je također nositelj ugledne Plave zastave.

Marina Split

Marina Split

PayWay logo
Maestro logo
MasterCard logo
Visa logo