Wallpaper Zračna luka Split - Marina Kremik
logo

Zračna luka Split - Marina Kremik

Slični popularni transferi:

do Marina Agana
do Marina Agana

Privatni transfer od Zračne luke Split do Marine Kremik

Najbolji način da dođete od Zračne luke Split do Marine Kremik jest da rezervirate privatni transfer od Zračne luke Split do Marine Kremik.

Tvrkta MaciTours hrvatska je prijevoznička tvrtka koja nudi najbolje cijene za privatni prijevoz minikombijem. Tvrtka MaciTours ima na raspologanju niz luksuznih i najsuvremenijih vozila koja će vaš prijevoz učini što ugodnijim.

Marina Kremik udaljena je od splitske zračne luke nekih 30 km, a prijevoz traje oko 30 minuta.

Kako doći od Zračne luke Split do Marine Kremik?

Ukoliko ne želite razmišljati o tome „Kako doći od Zračne luke Split do Marine Kremik" predlažemo da rezervirate unaprijed privatni transfer od Zračne luke Split do Marine Kremik. Međutim, postoje i druge opcije poput autobusa, taksija...

Nekoliko činjenica o Marini Kremik

Marina Kremik nalazi se u blizini primorskog grada Primoštena, u slikovitoj dubokoj uvali, što je čini jednom od najzaštićenijih marina na Jadranu, te je zaštićena od svih vjetrova.

Marina svojim gostima nudi visokokvalitetne usluge po povoljnim cijenama.

Marina ima 393 veza u vodi i 150 na kopnu, a svaki vez opremljen je priključkom za struju i vodu, ali marina ima i vezove za manje i veće jahte.

Tu je i veliko parkiralište, dva velika sanitarna bloka s tuševima, restoran, uslužni prostor, minimarket, recepcija s mjenjačnicom, bankomat, prodavaonica plovila i benzinska postaja.

Kremik

Kremik

PayWay logo
Maestro logo
MasterCard logo
Visa logo