Wallpaper Zračna luka Split - Marina Frapa
logo

Zračna luka Split - Marina Frapa

Slični popularni transferi:

do Marina Agana
do Marina Agana

Privatni transfer od Zračne luke Split do Marine Frapa

Najbolji način da dođete od Zračne luke Split do Marine Frapa jest da rezervirate transfer od Zračne luke Split do Marine Frapa.

Tvrkta MaciTours hrvatska je prijevoznička tvrtka koja nudi najbolje cijene za privatni prijevoz minikombijem. Tvrtka MaciTours ima na raspologanju niz luksuznih i najsuvremenijih vozila koja će vaš prijevoz učini što ugodnijim.

Marina Frapa udaljenaa je od splitske zračne luke nekih 30 km, a prijevoz traje oko 30 minuta.

Kako doći od Zračne luke Split do Marine Frapa?

Ukoliko ne želite razmišljati o tome „Kako doći od Zračne luke Split do Marine Frapa" predlažemo da rezervirate unaprijed privatni transfer od Zračne luke Split do Marine Frapa. Međutim, postoje i druge opcije poput autobusa, taksija...

Nekoliko činjenica o Marini Frapa

Marina Frapa nalazi se u zaštićenoj uvali Soline, u srednjoj Dalmaciji, u primorskom mjestu Rogoznica, između Splita na juhu i Šibenika na sjeveru.

Ova marina slovi za jednu od najljepših te najopremljenijih marina na ovom području Sredozemlja, sa 10 gatova i čak 462 opremljena veza za pristanište te stotinjak suhih vezova.

Još od 1998. g,Marina Frapa jedno je od najomiljenih odmarališta u Hrvatskoj, a ovo odmaralište ima i dva hotela, nekoliko barova, od kojih je najposjećeniji egzotični Dragon's bar ispod razine mora,kao i dva restorana sa izvrsnom gastronomskom ponudim, popularni sushi-bar te noćni klub.

Marina Frapa savršeno je mjesto za posebne događaje, kao što su vjenčanja*, team building* i slično, a odmaralište ima i lijepo uređenu kongresnu dvoranu, sportski centar te vanjski bazen sa barom i prostranu terasu sa divnim pogledom na okolicu.

Odmah do do Marine Frapa nalazi se i Zmajevo jezero prirodna pojava koja samo povećava mirni ambijent Marine Frapa.

Marina je mnogo puta bila nagrađivana, a 2018. g proglašena je najboljom velikom marinom u Hrvatskoj te ima i međunarodno priznanje pod imenom New Millenium Award kao jedna od najboljih marina u svijetu.

Marina Frapa ujedno je i ponosni sudionik međunarodnog ekološkog programa Plave Zastave, s ciljem očuvanja mora i priobalja.

Marina Rogoznica

Marina Rogoznica

PayWay logo
Maestro logo
MasterCard logo
Visa logo