Wallpaper Zračna luka Split - Marina Hramina
logo

Zračna luka Split - Marina Hramina

Slični popularni transferi:

do Marina Agana
do Marina Agana

Privatni transfer od Zračne luke Split do Marine Hramina

Prijevoz od Zračne lukeSplit do Marine Hramina

Najbolji način da dođete od Zračne luke Split do Marine Hramina jest da rezervirate transfer od Zračne luke Split do Marine Hramina.

Tvrkta MaciTours hrvatska je prijevoznička tvrtka koja nudi najbolje cijene za privatni prijevoz minikombijem. Tvrtka MaciTours ima na raspologanju niz luksuznih i najsuvremenijih vozila koja će vaš prijevoz učini što ugodnijim.

Marine Hramina udaljenaa je od splitske zračne luke nekih 90 km, a prijevoz traje oko 1 h.

Kako doći od Zračne luke Split do Marine Hramina?

Ukoliko ne želite razmišljati o tome „Kako doći od Zračne luke Split do Marine Hramina" predlažemo da rezervirate unaprijed privatni transfer od Zračne luke Split do Marine Hramina. Međutim, postoje i druge opcije poput autobusa, taksija...

Nekoliko činjenica o Marini Hramina

Marina Hramina nalazi se na otoku Murteru, unutar prirodno zaštićenog zaljeva Hramina, po kojem je i dobila ime, na samom ulazu u Nacionalni park Kornati, što ga čini savršenim polazištem za izlete do hrvatskih otoka i za višednevne izlete i krstarenja hrvatskom obalom.

Otok Murter prometno je dobro povezan, a u Tisnom ga pokretni most povezuje s kopnom.

Hramina je dobro organizirana i svojim gostima nudi usluge najvišeg standarda i bogatog sadržaja, budući da ima i restoran, bar, parkiralište, smještajne sobe, praonicu rublja, minimarket, trgovinu nautičke opreme, usluge za održavanje plovila, kao i iznajmljivanje skutera i čamaca, te uređenu plaža za goste marine i još mnogo toga.

Marina Hramina

Marina Hramina

PayWay logo
Maestro logo
MasterCard logo
Visa logo