Wallpaper Zračna luka Split - Marina Kaštela
logo

Zračna luka Split - Marina Kaštela

Slični popularni transferi:

do Marina Agana
do Marina Agana

Privatni transfer od Zračne luke Split do Marine Kaštela

Prijevoz od Zračne lukeSplit do Marine Kaštela

Najbolji način da dođete od Zračne luke Split do Marine Kaštela jest da rezervirate privatni transfer od Zračne luke Split do Marine Kaštela.

Tvrtka MaciTours hrvatska je prijevoznička tvrtka koja nudi najbolji omjer cijene i kvalitete. Tvrtka MaciTours ima na raspologanju niz luksuznih i najsuvremenijih vozila koja će vaš prijevoz učini što ugodnijim.

Marina Kaštela udaljena je od splitske zračne luke nekih 11 km, a prijevoz traje oko 15 minuta.

Kako doći od Zračne luke Split do Marine Kaštela?

Ukoliko ne želite razmišljati o tome „Kako doći od Zračne luke Split do Marine Kaštela" predlažemo da rezevirate unaprijed privatni tranafer od Zračne luke Split do Marine Kaštela. Međutim, postoje i druge opcije poput autobusa, taksija...

Nekoliko činjenica o Marini Kaštela

Marina Kaštela nova je hrvatska marina, smještena na jugoistočnoj obali Kaštelanskog zaljeva, zaštićena sa sjevera brdom Kozjak i dva poluotoka na jugu, Marjanom i Čiovom.

Marina Kaštela sigurna je luka za privatne i charter plovila te ima ugodnu klimu za odmor i rekreaciju. Također, postoje i autoceste koje povezuju marinu sa susjednim gradovima i europskim zemljama, kao i željezničke, autobusne i trajektne veze.

Marina je u blizini Međunarodne zračne luke Split, a zbog blizine gradova poput Trogira i Splita, lako je iskusiti bogate prirodne ljepote i povijesne riznice iz marine.

Marina Kaštela

Marina Kaštela

PayWay logo
Maestro logo
MasterCard logo
Visa logo