Wallpaper Zračna luka Split - Marina Sukošan
logo

Zračna luka Split - Marina Sukošan

Slični popularni transferi:

do Marina Agana
do Marina Agana

Privatni transfer od Zračne luke Split do Marine Sukošan

Najbolji način da dođete od Zračne luke Split do Marine Sukošan jest da rezervirate unaprijed privatni transfer od splitske zračne luke do Marine Sukošan.

Tvrkta MaciTours hrvatska je prijevoznička tvrtka koja nudi najbolje cijene za privatni prijevoz minikombijem. Tvrtka MaciTours ima na raspologanju niz luksuznih i najsuvremenijih vozila koja će vaš prijevoz učini što ugodnijim.

Marina Sukošan udaljena je od splitske zračne luke nekih 120 km, a prijevoz traje oko 1 h.

Kako doći od Zračne luke Split do Marine Sukošan?

Ukoliko ne želite razmišljati o tome „Kako doći od Zračne luke Split do Marine Sukošan" predlažemo da rezevirate unaprijed privatni tranafer od Zračne luke Split do Marine Sukošan. Međutim, postoje i druge opcije poput autobusa, taksija...

Nekoliko činjenica o Marini Sukošan

Svojim izvanrednim položajem na dalmatinskoj obali i blizine od dalmatinskih otoka, osobito Kornata, prekrasnog hrvatskog nacionalnog parka, Marina Sukošan, najveća marina te vrste u Dalmaciji, pravi je raj za nautičare.

Marina se nalazi u prirodnoj uvali Sukošan, Zlatna luka, i najveća je marina na hrvatskoj obali s vrhunskim sadržajima, luksuznim restoranima koji nude najbolja jela.

Marina nudi vezove za 1200 jahti i savršena je luka za superjahte, zbog svog središnjeg položaja, koji omogućuje jednostavan pristup svim područjima jadranske obale u samo jednom danu plovidbe.

Marina Sukošan više je od marine, mjesto je životnog stila jer svojim gostima nudi prilagođena rješenja i osoban pristup, uz visokokvalitetne sadržaje i niz tehničkih usluga.

Marina Sukošan

Marina Sukošan

PayWay logo
Maestro logo
MasterCard logo
Visa logo