Wallpaper Zračna luka Split - Podgora
logo

Zračna luka Split - Podgora

Slični popularni transferi:

do Baška Voda
do Baška Voda

Privatni transfer od Zračne luke Split do Podgore

Najbolji način da posjetite Podgoru jest da rezervirate privatni transfer od Zračne luke Split do Podgore.

Tvrkta MaciTours hrvatska je prijevoznička tvrtka koja nudi najbolje cijene za privatni prijevoz. Tvrtka MaciTours ima na raspologanju niz luksuznih i najsuvremenijih vozila koja će vaš prijevoz učini što ugodnijim.

Podgora je od Zračne luke Split udaljena nekih 115km, a prijevoz do grada traje 1h 30min.

Cijene prijevoza od Zračne luke Split do Podgore počinju od 95eura (cijena je po vozilu, ne po osobi).

Ukoliko Vam treba privatni transfer do neke druge destinacije na makarskoj rivijeri, možete također pogledati naše druge ponude:

Privatni transfer od Zračne luke Split do Brela,

Privatni transfer od Zračne luke Split do Baške Vode,

Privatni transfer od Zračne luke Split do Tučepa,

Privatni transfer od Zračne luke Split do Makarske.

Kako doći od Zračne luke Split do Podgore?

Svako ljeto prije dolaska u Hrvatsku vjerojatno se pitate „Kako doći od Zračne luke Split do Podgore". Mi ćemo Vam odma kazati da imamo najjednostavnije i najbrže rješenje za taj problem. Vaša obveza je jedino da rezervirate privatni transfer od Zračne luke Split do Podgore. Nakon uspješne rezervacije u manje od jedne minute, ništa više se ne trebate briniti.

Svi znamo da privatni transfer nije jedina opcija kako doći u Podgoru. Postoji i autobus kojim će vam trebati otprilike 60 minuta duže, a razlika u cijeni neće bit velika. Autobusna karta se kreće od 100-150kn. Drugi način za doći do Podgore je vožnja taksijem od Zračne luke Split. U tom slučaju nikad ne znate koliko će Vas to koštati, koje vozilo ćete dobiti...

Nekoliko činjenica o Podgori

Podgora je mali grad u Splitsko-dalmatinskoj županiji i nalazi se na jadranskoj obali, 65 km južno od Splita i 135 km sjeverno od Dubrovnika.

Podgora ima pet hotela, odnosno četiri puta više kreveta nego stanovnika.

Barokna crkva sv. Tekle sagrađena je 1626. godine, a odlikuje se prekrasnim položajem - okružena prirodom, na rtu sv. Tekle. U crkvenom dvorištu možete vidjeti i ostatke groblja iz razdoblja turskih provala.

Kapelica-svjetionik Ijak jedna je od najzanimljivijih građevina u Podgori, a nalazi se na rtu Ijak. Posvećen je Djevici Mariji i, naravno, svetom Nikoli, zaštitniku pomoraca.

Bio je to i savršeno funkcionalan svjetionik. Čak ni najstariji mještani ne znaju kada je sagrađen, a vjerovalo se da je to jedan od najstarijih očuvanih svjetionika na Sredozemlju.

U crkvi Svih svetih nalazi se oltar s relikvijama svetog Vicenca, zaštitnice općine.

Iz Podgore plove i mnogi izletnički brodovi, a planinarenje na planini Biokovo također je vrlo popularno među turistima.

Podgora

Podgora

PayWay logo
Maestro logo
MasterCard logo
Visa logo