Wallpaper Zračna luka Split - Rogoznica
logo

Zračna luka Split - Rogoznica

Slični popularni transferi:

do Novalja
do Novalja

Privatni transfer od Zračne luke Split do Rogoznice

Najbolji način za doći do Rogoznice je rezervirati privatni transfer od Zračne luke Split do Rogoznice.

Tvrtka MaciTours hrvatska je prijevoznička tvrtka koja nudi najbolji omjer cijene i kvalitete za privatni transfer. Tvrtka MaciTours ima na raspologanju niz luksuznih i najsuvremenijih vozila koja će vaš prijevoz učini što ugodnijim.

Rogoznica je od Zračne luke Split udaljena nekih 30 km, a prijevoz do grada traje 30 minuta.

Cijene prijevoza od Zračne luke Split do Rogoznice počinju od 50 eura (cijena je po vozilu, ne po osobi).

Kako doći od Zračne luke Split do Rogoznice?

Svako ljeto prije dolaska u Hrvatsku vjerojatno se pitate „Kako doći od Zračne luke Split do Rogoznice". Mi ćemo Vam odma kazati da imamo najjednostavnije i najbrže rješenje za taj problem. Vaša obveza je jedino da rezervirate privatni transfer od Zračne luke Split do Rogoznice . Nakon uspješne rezervacije u manje od jedne minute, ništa više se ne trebate briniti.

Svi znamo da privatni transfer nije jedina opcija kako doći u Rogoznicu. Postoji i autobus kojim će vam trebati otprilike 30 minuta duže, a razlika u cijeni neće bit velika. Autobusna karta se kreće od 50-100 kn. Drugi način za doći do Rogoznice je vožnja taksijem od Zračne luke Split. U tom slučaju nikad ne znate koliko će Vas to koštati, koje vozilo ćete dobiti...

Nekoliko činjenica o Rogoznici

Rogoznica je popularno turističko odredište na dalmatinskoj obali, na najjužnijem dijelu Šibensko-kninske županije, u dubokoj uvali koja Rogoznicu štiti od vjetra, 30-ak km južno od Šibenika.

Ponekad se naziva i Šibenska Rogoznica kako bi se razlikovala od Lokve Rogoznice, još jednog popularnog turističkog odredišta u Dalmaciji.

Već 1390.g dio Rogoznice koji leži na kopnubio je naseljen.

Njegovi su stanovnici 1518.g pobjegli pred turskom vojskom na sigurno na obližnji otočić.

Obližnje selo Zečevo postalo je vrlo poznato tijekom Domovinskog rata kada je hrvatska vojska iz zraka pogodila dva zrakoplova Jugoslavenskog ratnog zrakoplovstvatijekom bombardiranja, a jedan od vojnika pobjednički je povikao: Oba su pala!, što je u to vrijeme mnogo značilo za tijek rata, a ove su riječi još uvijek povezane uz ovo selo.

Rogoznica

Rogoznica

PayWay logo
Maestro logo
MasterCard logo
Visa logo