Wallpaper Zračna luka Split - Petrčane
logo

Zračna luka Split - Petrčane

Slični popularni transferi:

do Novalja
do Novalja

Privatni transfer od Zračne luke Split do Petrčana

Prijevoz od Splita do Petrčana

Najbolji način da posjetite Tisno jest da rezervirate privatni transfer od Zračne luke Split do Petrčana.

Tvrkta MaciTours hrvatska je prijevoznička tvrtka koja nudi najbolji omjer cijene i kvalitete za privatni transfer. Tvrtka MaciTours ima na raspologanju niz luksuznih i najsuvremenijih vozila koji će vaš prijevoz učini što ugodnijim.

Petrčane je od Zračne luke Split udaljeno nekih 140km, a prijevoz do grada traje 2 h.

Cijene prijevoza od Zračne luke Split do Petrčana počinju od 140 eura (cijena je po vozilu, ne po osobi).

Kako doći od Zračne luke Split do Petrčana?

Svako ljeto prije dolaska u Hrvatsku vjerojatno se pitate „Kako doći od Zračne luke Split do Petrčana". Mi ćemo Vam odma kazati da imamo najjednostavnije i najbrže rješenje za taj problem. Vaša obveza je jedino da rezervirate privatni transfer od Zračne luke Split do Petrčana. Nakon uspješne rezervacije u manje od jedne minute, ništa više se ne trebate briniti.

Svi znamo da privatni transfer nije jedina opcija kako doći u Petrčane. Postoji i autobus kojim će vam trebati otprilike sat vremena duže, a razlika u cijeni neće bit velika. Autobusna karta se kreće od 150-250kn. Drugi način za doći do Petrčana je vožnja taksijem od Zračne luke Split. U tom slučaju nikad ne znate koliko će Vas to koštati, koje vozilo ćete dobiti...

Nekoliko činjenica o Petrčanu

Petrčane je malo dalmatinsko selo koje se nalazi nekih 12 kilometara sjeverno od Zadra i 900-godišnje je selo sa 601 stanovnika od 2011. godine.

Dva poluotoka - Punta Radman i Punta Skala - okružuju selo.

Stanovnici su uglavnom bili poljoprivrednici i ribari, no danas je turizam glavni izvor prihoda mjesnog stanovništva koje iznajmljuje stanove, sobe i vile.

Povijesni gradovi Nin i Zadar nalaze se sjeverno i južno od Petrčana.

Petrćane

Petrćane

PayWay logo
Maestro logo
MasterCard logo
Visa logo