Wallpaper Split - Zračna luka Zadar
logo

Split - Zračna luka Zadar

Slični popularni transferi:

Split - Krka - Zadar
Split - Krka - Zadar

Privatni transfer od Splita do Zračne luke Zadar

Najbolji način da dođete od Splita do Zračne luke Zadar jest da rezervirate privatni transfer od Splita do Zračne luke Zadar

Tvrkta MaciTours hrvatska je prijevoznička tvrtka koja nudi najbolje cijene za privatni prijevoz. Tvrtka MaciTours ima na raspologanju niz luksuznih i najsuvremenijih vozila koja će vaš prijevoz učini što ugodnijim.

Zračna luka Zadar udaljen je od Splita nekih 150 km, a prijevoz do grada traje sat i pol.

Kako doći od Zračne luke Zadar do Splita?

Svako ljeto prije dolaska u Hrvatsku vjerojatno se pitate „Kako doći od Splita do Zračne luke Zadar". Mi ćemo Vam odma kazati da imamo najjednostavnije i najbrže rješenje za taj problem. Vaša obveza je jedino da rezervirate privatni transfer od Splita do Zračne luke Zadar. Nakon uspješne rezervacije u manje od jedne minute, ništa više se ne trebate briniti.

Svi znamo da privatni transfer nije jedina opcija kako doći u Zračnu luku Zadar . Postoji i autobus kojim će vam trebati otprilike 60 minuta duže, a razlika u cijeni neće bit velika. Autobusna karta se kreće oko 200kn. Drugi način za doći do Zračne luke Zadar je vožnja taksijem od Splita. U tom slučaju nikad ne znate koliko će Vas to koštati, koje vozilo ćete dobiti...

Zračna luka Zadar

Zračna luka Zadar međunarodna je zračna luka koja opslužuje grad Zadar i nalazi se u Zemuniku Donjem, nekih 8 km od središta Zadra.

Još od 1936.g redoviti putnički letovi lete do Zadra, a od tada je zračna luka postala četvrta najveća međunarodna zračna luka u Hrvatskoj.

Od 2013. godine zračna luka je baza Ryanaira, gdje se nalazi i Boeing 737-800.

Nekoliko drugih zračnih prijevoznika odavde leti do odredišta u Njemačkoj, Belgiji, Italiji i primjerice u Poljskoj.

Zračna luka Zadar

Zračna luka Zadar

PayWay logo
Maestro logo
MasterCard logo
Visa logo