Wallpaper Zračna luka Zadar - Marina Trogir
logo

Zračna luka Zadar - Marina Trogir

Slični popularni transferi:

do Marina Agana
do Marina Agana

Kako doći od Zračne luke Zadar do ACI Marine Trogir ?

Svako ljeto prije dolaska u Hrvatsku vjerojatno se pitate „Kako doći od Zračne luke Zadar do ACI Marine Trogir ". Mi ćemo Vam odma kazati da imamo najjednostavnije i najbrže rješenje za taj problem. Vaša obveza je jedino da rezervirate privatni transfer od Zračne luke Zadar do ACI Marine Trogir. Nakon uspješne rezervacije u manje od jedne minute, ništa više se ne trebate briniti.

Svi znamo da privatni transfer nije jedina opcija kako doći u ACI Marinu Trogir Postoji i autobus kojim će vam trebati otprilike dva sata duže, a razlika u cijeni neće bit velika. Autobusna karta se kreće od 200-300kn. Drugi način za doći do ACI Marine Trogir je vožnja taksijem od Zračne luke Zadar. U tom slučaju nikad ne znate koliko će Vas to koštati, koje vozilo ćete dobiti...

Nekoliko činjenica o ACI Marini Trogir

ACI Marina Trogir nalazi se na otočiću Čiovu, nasuprot starog gradskog središta Trogira, od kojega je odvaja mali kanal.

Najpopularnija i najljepša plaža na rivijeri jest plaža u mjestu Okrug Gornji, smještena na zapadnoj strani otoka Čiova.

ACI Marina Trogir nagrađena je 2017. godine 3. mjestom u kategoriji najbolje male marine na Jadranu.

Marina ima wellness centar, benzinsku postaju, bankomat, restoran i tehničke usluge za brodove.

Marina Trogir

Marina Trogir

PayWay logo
Maestro logo
MasterCard logo
Visa logo