Wallpaper Zračna luka Zadar - Marina Kaštela
logo

Zračna luka Zadar - Marina Kaštela

Slični popularni transferi:

do Marina Agana
do Marina Agana

Kako doći od Zračne luke Zadar do Marine Kaštela?

Svako ljeto prije dolaska u Hrvatsku vjerojatno se pitate „Kako doći od Zračne luke Zadar do Marine Kaštela". Mi ćemo Vam odma kazati da imamo najjednostavnije i najbrže rješenje za taj problem. Vaša obveza je jedino da rezervirate privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marine Kaštela. Nakon uspješne rezervacije u manje od jedne minute, ništa više se ne trebate briniti.

Svi znamo da privatni transfer nije jedina opcija kako doći u Marinu Kaštela. Postoji i autobus kojim će vam trebati otprilike dva sata duže, a razlika u cijeni neće bit velika. Autobusna karta se kreće od 200-300kn. Drugi način za doći do Marine Kaštela je vožnja taksijem od Zračne luke Zadar. U tom slučaju nikad ne znate koliko će Vas to koštati, koje vozilo ćete dobiti...

Nekoliko činjenica o Marini Kaštela

Marina Kaštela nova je hrvatska marina, smještena na jugoistočnoj obali Kaštelanskog zaljeva, zaštićena sa sjevera brdom Kozjak i dva poluotoka na jugu, Marjanom i Čiovom.

Marina Kaštela sigurna je luka za privatne i charter plovila te ima ugodnu klimu za odmor i rekreaciju. Također, postoje i autoceste koje povezuju marinu sa susjednim gradovima i europskim zemljama, kao i željezničke, autobusne i trajektne veze.

Marina je u blizini Međunarodne zračne luke Split, a zbog blizine gradova poput Trogira i Splita, lako je iskusiti bogate prirodne ljepote i povijesne riznice iz marine.

Private transfer from the Zadar Airport to ACI Marina Trogir

The best way to travel to ACI Marina Trogir from the Zadar Airport is to book a private transfer from the Zadar Airport to ACI Marina Trogir.

MaciTours is a Croatian transfer service which offers the best prices for a private transfer. MaciTours has at its disposal a fleet of luxurious and premium that will make your transfer as comfortable as possible.

ACI Marina Trogir is located some 117 km from the Zadar Airport and the duration of your transfer is about 1 h.

You can book also other transfers from Zadar Airport to Croatian Marinas:

Private transfer from Zadar Airport to Marina Kaštela,

Private transfer from Zadar Airport to ACI Marina Dubrovnik,

Private transfer from Zadar Airport to ACI Marina Split,

Private transfer from Zadar Airport to Marina Baotić,

Private transfer from Zadar Airport to Marina Hramina,

Private transfer from Zadar Airport to Marina Kremik,

Private transfer from Zadar Airport to Marina Frapa,

Private transfer from Zadar Airport to Marina Mandalina,

Private transfer from Zagreb Airport to Marina Agana,

Marina Kaštela

Marina Kaštela

PayWay logo
Maestro logo
MasterCard logo
Visa logo