Wallpaper Zračna luka Zadar - Marina Frapa
logo

Zračna luka Zadar - Marina Frapa

Slični popularni transferi:

do Marina Agana
do Marina Agana

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marine Frapa

Najbolji način da dođete od Zračne luke Zadar do Marine Frapa jest da predbilježite prijevoz od zadarske zračne luke do Marine Frapa.

Tvrkta MaciTours hrvatska je prijevoznička tvrtka koja nudi najbolje cijene za privatni prijevoz minikombijem. Tvrtka MaciTours ima na raspologanju niz luksuznih i najsuvremenijih vozila koja će vaš prijevoz učini što ugodnijim.

Marina Frapa udaljenaa je od zadarske zračne luke nekih 100 km, a prijevoz traje oko 1 h.

Također možete rezervirati i transfere do ostalih marina od Zračne luke Zadar:

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marina Kaštela,

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do ACI Marina Trogir,

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do ACI Marina Dubrovnik,

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do ACI Marina Split,

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marina Baotić,

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marina Hramina,

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marina Mandalina,

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marina Agana.

Kako doći od Zračne luke Zadar do Marine Frapa?

Svako ljeto prije dolaska u Hrvatsku vjerojatno se pitate „Kako doći od Zračne luke Zadar do Marine Frapa". Mi ćemo Vam odma kazati da imamo najjednostavnije i najbrže rješenje za taj problem. Vaša obveza je jedino da rezervirate privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marine Frapa. Nakon uspješne rezervacije u manje od jedne minute, ništa više se ne trebate briniti.

Svi znamo da privatni transfer nije jedina opcija kako doći u Marinu Frapa. Postoji i autobus kojim će vam trebati otprilike dva sata duže, a razlika u cijeni neće bit velika. Autobusna karta se kreće od 200-300kn. Drugi način za doći do Marine Frapa je vožnja taksijem od Zračne luke Zadar. U tom slučaju nikad ne znate koliko će Vas to koštati, koje vozilo ćete dobiti...

Nekoliko činjenica o Marini Frapa

Marina Frapa nalazi se u zaštićenoj uvali Soline, u srednjoj Dalmaciji, u primorskom mjestu Rogoznica, između Splita na juhu i Šibenika na sjeveru.

Ova marina slovi za jednu od najljepših te najopremljenijih marina na ovom području Sredozemlja, sa 10 gatova i čak 462 opremljena veza za pristanište te stotinjak suhih vezova.

Još od 1998. g, Marina Frapa jedno je od najomiljenih odmarališta u Hrvatskoj, a ovo odmaralište ima i dva hotela, nekoliko barova, od kojih je najposjećeniji egzotični Dragon's bar ispod razine mora, kao i dva restorana sa izvrsnom gastronomskom ponudim, popularni sushi-bar te noćni klub.

Marina Frapa savršeno je mjesto za posebne događaje, kao što su vjenčanja*, team building* i slično, a odmaralište ima i lijepo uređenu kongresnu dvoranu, sportski centar te vanjski bazen sa barom i prostranu terasu sa divnim pogledom na okolicu.

Odmah do do Marine Frapa nalazi se i Zmajevo jezero prirodna pojava koja samo povećava mirni ambijent Marine Frapa.

Marina je mnogo puta bila nagrađivana, a 2018. g proglašena je najboljom velikom marinom u Hrvatskoj te ima i međunarodno priznanje pod imenom New Millenium Award kao jedna od najboljih marina u svijetu.

Marina Frapa ujedno je i ponosni sudionik međunarodnog ekološkog programa Plave Zastave, s ciljem očuvanja mora i priobalja.

Marina Rogoznica

Marina Rogoznica

PayWay logo
Maestro logo
MasterCard logo
Visa logo