Wallpaper Zračna luka Zadar - Marina Agana
logo

Zračna luka Zadar - Marina Agana

Slični popularni transferi:

do Marina Baotić
do Marina Baotić

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marine Agana

Najbolji način da dođete od Zračne luke Zadar do Marine Agana jest da predbilježite prijevoz od zadarske zračne luke do Marine Agana.

Tvrkta MaciTours hrvatska je prijevoznička tvrtka koja nudi najbolje cijene za privatni prijevoz. Tvrtka MaciTours ima na raspologanju niz luksuznih i najsuvremenijih vozila koja će vaš prijevoz učini što ugodnijim.

Marina Agana udaljenaa je od zadarske zračne luke nekih 120 km, a prijevoz traje oko 1 h.

Također možete rezervirati i transfere do ostalih marina od Zračne luke Zadar:

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marina Kaštela,

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do ACI Marina Trogir,

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do ACI Marina Dubrovnik,

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do ACI Marina Split,

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marina Baotić,

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marina Hramina,

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marina Frapa,

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marina Mandalina,

Kako doći od Zračne luke Zadar do Marine Agana?

Svako ljeto prije dolaska u Hrvatsku vjerojatno se pitate „Kako doći od Zračne luke Zadar do Marine Agana". Mi ćemo Vam odma kazati da imamo najjednostavnije i najbrže rješenje za taj problem. Vaša obveza je jedino da rezervirate privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marine Agana. Nakon uspješne rezervacije u manje od jedne minute, ništa više se ne trebate briniti.

Svi znamo da privatni transfer nije jedina opcija kako doći u Marinu Agana. Postoji i autobus kojim će vam trebati otprilike dva sata duže, a razlika u cijeni neće bit velika. Autobusna karta se kreće od 200-300kn. Drugi način za doći do Marine Agana je vožnja taksijem od Zračne luke Zadar. U tom slučaju nikad ne znate koliko će Vas to koštati, koje vozilo ćete dobiti...

Nekoliko činjenica o Marini Agana

Marina Agana ima 134 veza u moru za plovila do 25 m te 70 mjesta na kopnu za plovila do 22 m, potpuno opremljenih priključcima na za struju i vodu.

Marina nudi cjelodnevni nadzor uz pomoć nadzornih kamera, besplatan internet, sanitarne čvorove, praonicu rublja, opremu za prihvat svih vrsta otpada, parkiralište, dječje igralište i sprave za vježbanje na otvorenom, kao i najam i kupoprodaju plovila.

Marina ima i servisno područje koje nudi usluge dizanja i spuštanja plovila, zatim popravke elektronike, motora, trupa broda, usluge čišćenja i održavanja, rigging i razne druge usluge.

Marina Agana

Marina Agana

PayWay logo
Maestro logo
MasterCard logo
Visa logo