Wallpaper Zračna luka Zadar - Marina Hramina
logo

Zračna luka Zadar - Marina Hramina

Slični popularni transferi:

do Marina Agana
do Marina Agana

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marine Hramina

Najbolji način da dođete od Zračne luke Zadar do Marine Hramina jest da predbilježite prijevoz od zadarske zračne luke do Marine Hramina.

Tvrkta MaciTours hrvatska je prijevoznička tvrtka koja nudi najbolje cijene za privatni prijevoz. Tvrtka MaciTours ima na raspologanju niz luksuznih i najsuvremenijih vozila koja će vaš prijevoz učini što ugodnijim.

Marine Hramina udaljenaa je od zadarske zračne luke nekih 70 km, a prijevoz traje oko 1 h.

Također možete rezervirati i transfere do ostalih marina od Zračne luke Zadar:

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marina Kaštela,

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do ACI Marina Trogir,

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do ACI Marina Dubrovnik,

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do ACI Marina Split,

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marina Baotić,

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marina Frapa,

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marina Mandalina,

Privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marina Agana.

Kako doći od Zračne luke Zadar do Marine Hramina?

Svako ljeto prije dolaska u Hrvatsku vjerojatno se pitate „Kako doći od Zračne luke Zadar do Marine Hramina". Mi ćemo Vam odma kazati da imamo najjednostavnije i najbrže rješenje za taj problem. Vaša obveza je jedino da rezervirate privatni transfer od Zračne luke Zadar do Marine Hramina. Nakon uspješne rezervacije u manje od jedne minute, ništa više se ne trebate briniti.

Svi znamo da privatni transfer nije jedina opcija kako doći u Marinu Hramina. Postoji i autobus kojim će vam trebati otprilike dva sata duže, a razlika u cijeni neće bit velika. Autobusna karta se kreće od 200-300kn. Drugi način za doći do Marine Hramina je vožnja taksijem od Zračne luke Zadar. U tom slučaju nikad ne znate koliko će Vas to koštati, koje vozilo ćete dobiti...

Nekoliko činjenica o Marini Hramina

Marina Hramina nalazi se na otoku Murteru, unutar prirodno zaštićenog zaljeva Hramina, po kojem je i dobila ime, na samom ulazu u Nacionalni park Kornati, što ga čini savršenim polazištem za izlete do hrvatskih otoka i za višednevne izlete i krstarenja hrvatskom obalom.

Otok Murter prometno je dobro povezan, a u Tisnom ga pokretni most povezuje s kopnom.

Hramina je dobro organizirana i svojim gostima nudi usluge najvišeg standarda i bogatog sadržaja, budući da ima i restoran, bar, parkiralište, smještajne sobe, praonicu rublja, minimarket, trgovinu nautičke opreme, usluge za održavanje plovila, kao i iznajmljivanje skutera i čamaca, te uređenu plaža za goste marine i još mnogo toga.

Marina Hramina

Marina Hramina

PayWay logo
Maestro logo
MasterCard logo
Visa logo