Wallpaper Zračna luka Zagreb - Marina Sukošan
logo

Zračna luka Zagreb - Marina Sukošan

Slični popularni transferi:

do Marina Agana
do Marina Agana

Kako doći od Zračne luke Zagreb do Marine Sukošan?

Svako ljeto prije dolaska u Hrvatsku vjerojatno se pitate „Kako doći od Zračne luke Zagreb do Marine Sukošan". Mi ćemo Vam odma kazati da imamo najjednostavnije i najbrže rješenje za taj problem. Vaša obveza je jedino da rezervirate privatni transfer od Zračne luke Zagreb do Marine Sukošan. Nakon uspješne rezervacije u manje od jedne minute, ništa više se ne trebate briniti.

Svi znamo da privatni transfer nije jedina opcija kako doći u Marinu Sukošan. Postoji i autobus kojim će vam trebati otprilike dva sata duže, a razlika u cijeni neće bit velika. Autobusna karta se kreće od 200-300kn. Drugi način za doći do Marine Sukošan je vožnja taksijem od Zračne luke Zagreb. U tom slučaju nikad ne znate koliko će Vas to koštati, koje vozilo ćete dobiti...

Nekoliko činjenica o Marini Sukošan

Svojim izvanrednim položajem na dalmatinskoj obali i blizine od dalmatinskih otoka, osobito Kornata, prekrasnog hrvatskog nacionalnog parka, Marina Sukošan, najveća marina te vrste u Dalmaciji, pravi je raj za nautičare.

Marina se nalazi u prirodnoj uvali Sukošan, Zlatna luka, i najveća je marina na hrvatskoj obali s vrhunskim sadržajima, luksuznim restoranima koji nude najbolja jela.

Marina nudi vezove za 1200 jahti i savršena je luka za superjahte, zbog svog središnjeg položaja, koji omogućuje jednostavan pristup svim područjima jadranske obale u samo jednom danu plovidbe.

Marina Sukošan više je od marine, mjesto je životnog stila jer svojim gostima nudi prilagođena rješenja i osoban pristup, uz visokokvalitetne sadržaje i niz tehničkih usluga.

Marina Sukošan

Marina Sukošan

PayWay logo
Maestro logo
MasterCard logo
Visa logo