Wallpaper Zračna luka Zagreb - Marina Kaštela
logo

Zračna luka Zagreb - Marina Kaštela

Slični popularni transferi:

do Marina Agana
do Marina Agana

Privatni transfer od Zračne luke Zagreb do Marine Kaštela

Najbolji način da dođete od Zračne luke Zagreb do Marine Kaštela jest da rezervirate privatni transfer od Zračne luke Zagreb do Marine Kaštela.

Tvrkta MaciTours hrvatska je prijevoznička tvrtka koja nudi najbolje cijene za privatni prijevoz. Tvrtka MaciTours ima na raspologanju niz luksuznih i najsuvremenijih vozila koja će vaš prijevoz učini što ugodnijim.

Marina Kaštela udaljena je od zračne luke Zagreb nekih 390 km, a prijevoz traje oko 3 h.

Također možete rezervirati i transfere do ostalih marina od Zračne luke Zagreb:

Privatni transfer od Zračne luke Zagreb do Marina Sukošan,

Privatni transfer od Zračne luke Zagreb do ACI Marina Trogir,

Privatni transfer od Zračne luke Zagreb do ACI Marina Dubrovnik,

Privatni transfer od Zračne luke Zagreb do ACI Marina Split,

Privatni transfer od Zračne luke Zagreb do Marina Baotić,

Privatni transfer od Zračne luke Zagreb do Marina Hramina,

Privatni transfer od Zračne luke Zagreb do Marina Frapa,

Privatni transfer od Zračne luke Zagreb do Marina Mandalina,

Privatni transfer od Zračne luke Zagreb do Marina Agana.

Kako doći od Zračne luke Zagreb do Marine Kaštela?

Svako ljeto prije dolaska u Hrvatsku vjerojatno se pitate „Kako doći od Zračne luke Zagreb do Marine Kaštela". Mi ćemo Vam odma kazati da imamo najjednostavnije i najbrže rješenje za taj problem. Vaša obveza je jedino da rezervirate privatni transfer od Zračne luke Zagreb do Marine Kaštela. Nakon uspješne rezervacije u manje od jedne minute, ništa više se ne trebate briniti.

Svi znamo da privatni transfer nije jedina opcija kako doći u Marinu Kaštela. Postoji i autobus kojim će vam trebati otprilike dva sata duže, a razlika u cijeni neće bit velika. Autobusna karta se kreće od 200-300kn. Drugi način za doći do Marine Kaštela je vožnja taksijem od Zračne luke Zagreb. U tom slučaju nikad ne znate koliko će Vas to koštati, koje vozilo ćete dobiti...

Nekoliko činjenica o Marini Kaštela

Marina Kaštela nova je hrvatska marina, smještena na jugoistočnoj obali Kaštelanskog zaljeva, zaštićena sa sjevera brdom Kozjak i dva poluotoka na jugu, Marjanom i Čiovom.

Marina Kaštela sigurna je luka za privatne i charter plovila te ima ugodnu klimu za odmor i rekreaciju. Također, postoje i autoceste koje povezuju marinu sa susjednim gradovima i europskim zemljama, kao i željezničke, autobusne i trajektne veze.

Marina je u blizini Međunarodne zračne luke Split, a zbog blizine gradova poput Trogira i Splita, lako je iskusiti bogate prirodne ljepote i povijesne riznice iz marine.

Marina Kaštela

Marina Kaštela

PayWay logo
Maestro logo
MasterCard logo
Visa logo