Wallpaper Zračna luka Zagreb - Marina Split
logo

Zračna luka Zagreb - Marina Split

Slični popularni transferi:

do Marina Agana
do Marina Agana

Privatni transfer od Zračne luke Zagreb do ACI Marine Split

Najbolji način da dođete od Zračne luke Zagreb do ACI Marine Split jest da predbilježite prijevoz od zagrebačke zračne luke do ACI Marine Split.

Tvrkta MaciTours hrvatska je prijevoznička tvrtka koja nudi najbolje cijene za privatni prijevoz. Tvrtka MaciTours ima na raspologanju niz luksuznih i najsuvremenijih vozila koja će vaš prijevoz učini što ugodnijim.

ACI Marine Split udaljena je od zagrebačke zračne luke nekih 150 km, a prijevoz traje oko 2 h.

Također možete rezervirati i transfere do ostalih marina od Zračne luke Zagreb:

Privatni transfer od Zračne luke Zagreb do Marina Kaštela

Privatni transfer od Zračne luke Zagreb do Marina Sukošan,

Privatni transfer od Zračne luke Zagreb do ACI Marina Trogir,

Privatni transfer od Zračne luke Zagreb do ACI Marina Dubrovnik,

Privatni transfer od Zračne luke Zagreb do Marina Baotić,

Privatni transfer od Zračne luke Zagreb do Marina Hramina,

Privatni transfer od Zračne luke Zagreb do Marina Frapa,

Privatni transfer od Zračne luke Zagreb do Marina Mandalina,

Privatni transfer od Zračne luke Zagreb do Marina Agana.

Kako doći od Zračne luke Zagreb do ACI Marine Split?

Svako ljeto prije dolaska u Hrvatsku vjerojatno se pitate „Kako doći od Zračne luke Zagreb do ACI Marine Split". Mi ćemo Vam odma kazati da imamo najjednostavnije i najbrže rješenje za taj problem. Vaša obveza je jedino da rezervirate privatni transfer od Zračne luke Zagreb do ACI Marine Split. Nakon uspješne rezervacije u manje od jedne minute, ništa više se ne trebate briniti.

Svi znamo da privatni transfer nije jedina opcija kako doći u ACI Marinu Split. Postoji i autobus kojim će vam trebati otprilike dva sata duže, a razlika u cijeni neće bit velika. Autobusna karta se kreće od 200-300kn. Drugi način za doći do ACI Marine Split je vožnja taksijem od Zračne luke Zagreb. U tom slučaju nikad ne znate koliko će Vas to koštati, koje vozilo ćete dobiti...

Nekoliko činjenica o ACI Marini Split

ACI Marina Split smještena je na splitskom poluotoku, pored pristaništa dvaju jedriličarskih klubova i zaštićena čvrstim kamenim lukobranom od južnih vjetrova i mora, s kojeg se pruža prekrasan pogled na Split i Dioklecijanovu palaču, staro središte grada,zboh koje je Split najpoznatiji.

Marina se zapravo nalazi na mjestu gdje počinje splitski lungomare, najduža i zasigurno jedna od najljepših šetnica na Jadranu.

ACI Marina Split nagrađena je 2017. godine 2. mjestom u kategoriji najbolje srednje marine na Jadranu te je također nositelj ugledne Plave zastave.

Marina Split

Marina Split

PayWay logo
Maestro logo
MasterCard logo
Visa logo